Een heerlijk en makkelijk te maken koekje met heel weinig verschillende ingredienten. Op speciaal verzoek van Iet. Ingrediënten 190 gr geraspte kokos
Een paar dagen geleden bakte ik, zoals elke week eigenlijk, weer mijn twee zuurdesem broden. Ik gebruik nooit een broodbakmachine. En voor de noodzakelijke rijs zorgt mijn zuurdesem. Inderdaad, ik gebruik géén gist. Over mijn desem (avonturen) zal ik een andere keer eens schrijven. Ben je door mijn verhaal enthousiast geraakt en wil je ook met zuurdesem aan de slag: ik heb altijd wel starter voor je beschikbaar. Zoals altijd begint het met het klaarzetten van mijn kneedmachine. Mijn "zware"…
Cheesecake met witte chocolade en passievrucht Smullen maar! 250 gr Digestive koekjes 75 gr boter 200 gr witte chocolade 225 gr naturel roomkaas 125 ml slagroom
Chocoladetaart met witte chocolade glazuur 12 personen, Bereidingstijd 75 minuten Ingrediënten
Kom je terug van een heerlijk en lekker weekendje Antwerpen, staat er zo'n schaal met verleiderlijke chocoladecakejes naar je te lonken.... Maar de hockey-training begint weer, dus...... Voor ca 12 stuks
Chocolade cake taart heerlijk! Speciaal voor Milou. De taart is ontzettend rijk en vol van smaak. En nog wat "klef" van binnen. Zeer geschikt bij een speciale gelegenheid of als je gewoon zin hebt in chocolade. 16 porties Ingredienten 350 gr chocolade puur, in stukjes
Sachertorte Min of meer origineel Ingrediënten Voor de cake 140 gr pure chocolade, grof gehakt
  Bretonse Appeltaart  van Cees Holtkamp   Ingrediënten 125 gram basterdsuiker
Chocoladebrownietaart (lactosevrij) Ingrediënten 275 g pure chocolade, 70% cacao (ik gebruik Swiss chocolade) 5 middelgrote eieren, gesplitst en op kamertemperatuur
  Japanse Cheesecake Na de Amerikaanse cheesecake, hebben we nu ook de Japanse cheesecake omarmt. Het verschil tussen beide zit hem vooral in de textuur.
Sinaasappeltaart met Kokos Ingrediënten 100 gram maïsmeel 100 gram geraspte kokos 1 theelepel bakpoeder 2 biologische sinaasappels 1 citroen, uitgeperst 6 biologische eieren 250 gram witte basterdsuiker 1 zakje vanillesuiker garnering: 3-4 sinaasappels 100 ml abrikozenjam Beschrijving volgt.