Test weer met K2

Twee vloerbroodjes in wording
Nu nog deeg

Men neme:

water

meel

zout

desem

honig

kokosolie

bereiding  

Desem, water en meel bij elkaar doen en lekker laten draaie voor 10 minuten.

Dan 20 minuten autolyse. Andere ingredienten toevoegen.

Nogmaals de broodmixer laten draaien. Wel 20 minuten.

Deeg in de grote schaal-ingevet-douchemuts

S & F na 60, 90, 120 minuten

Opbollen en in de vormen. Rusten.

Oven 240  graden, brood erin 210 graden en water, na 15 minuten water eruit, temperatuur naar 190 graden.

Na normaals 30 minuten : Is het brood klaar? Kerntemperatuur moet 94 graden zijn. Of klop op de onderkant zoals onze oma's deden. Moet het nog even terug de oven in? Zonder de bakvorm. Elke oven heeft eigen temperatuur.

 

 

 

Meer in deze categorie: « Chocoladetaart